Efterisolering

Penge at spare ved efterisolering af din bolig

Næsten alle huse kan sænke energiforbruget, hvis de efterisoleres. Der kan altså være penge at spare på varmeregningen, ved at efterisolerer din bolig. Udgifterne til efterisolering er ofte tjent ind på få år.

Vi efterisolerer din bolig i Varde og Esbjerg området

Kvadrat Byg tilbyder isolering, og efterisolering af dit hus, og der er flere steder, hvor vi kan optimere isoleringen. Manglende isolering i hulmuren er oftest den største energi sluger og du får derfor mest ud af at efterisolere din hulmur. Der kan sandsynligvis også efterisoleres på dit loft og endelig er der muligheden for at efterisolere ved vinduer, skodder og døre. En eventuel udskiftning af vinduer og døre kan også være en mulighed for at sænke energiforbruget og for at spare penge på varmeregningen.

Når du efterisolerer din bolig opnår du ikke bare energibesparelser, men også væsentlige forbedringer af indeklimaet i huset. Kvadrat Byg tilbyder isolering, og efterisolering af dit hus, og der er flere steder, hvor vi kan optimere.

Få et tilbud fra os

Spørg Kvadrat Byg, og lad os komme med et bud på, hvordan du kan energioptimere din bolig.

Efterisolering på villa

Få op til 18.700 kr. i tilskud med BoligJobordningen

Den populære BoligJobordning – i daglig tale kaldet ”Håndværkerfradraget” – kan du også gøre brug af i 2020. Du kan få op til 18.700 kr. i tilskud til vores arbejde. BoligJobordningen forsætter nemlig i en ”grønnere” udgave, hvor der gives tilskud til arbejdslønnen til energiforbedringer og klimatilpasninger i boligen og tilskud til arbejdslønnen på andre serviceydelser.

Tilskuddet fordeler sig således:

 1. Få 12.500 kr. i fradrag pr. person pr. år til arbejdsløn til håndværksydelser i forbindelse med energiforbedringer og klimatilpasninger i boligen.
 2. Få 6.200 kr. i fradrag pr. person pr. år for arbejdsløn til andre serviceydelser
  • Er I flere personer i husstanden, som har delt udgifterne til et udført arbejde, kan i hver især få fradrag for den del, som I har betalt
  • Er I ægtefæller og samlevende - med fælles økonomi - kan I dele fradraget, som de har lyst også selvom den ene har betalt hele regningen
  • Børn over 18 år i en husstand kan også få fradrag. De skal dog have betalt et beløb svarende til fradraget

   Vær opmærksom på, at det kun er arbejdslønnen, du kan få fradrag for.

Læs mere om BoligJobordningen >>