Gulve og lofte

Dit nye gulv og loft skaber huset indvendige rammer

Gulve og lofter har stor betydning for husets indre miljø og er med til at skabe rammerne indendørs. Kvadrat Byg lægger alle slags gulve, vi renoverer gamle planke gulve og sætter lofter op. Vi har fokus på krav til akustik/lyd og brandhæmmende materialer.

Gulve

Kvadrat Byg leverer og monterer gulvbelægning til hele huset, og vi er specialister i trægulve. Fra laminatgulve til parketgulve og plankegulve. Vi leverer også linoleums- og flise gulve. Fra køkken til bad. Fra stue til soveværelse. Har du et gammelt hus med eksisterende plankegulv, kan det ofte svare sig at renovere det eksisterende gulv.

Kvadratbyg kan også hjælpe dig med nyt gulv i din bolig

Lofter

Gipsplader er det moderne valg og giver flotte, glatte lofter. Der kan også vælges akustiklofter som har en lydisolerende egenskab, og derfor er meget egnede til lydisolering af eksisterende konstruktioner. Troldtekt lofter giver god akustik, er sundt for indeklimaet og er effektiv mod brandsikring. Rustik loftet kender de fleste, det er loftet som sidder i de flest boliger bygget i 80’erne og op i 90’erne, som består af en masse profilbrædder som er samlet med fer og not. I de senere år er disse lofter blevet moderniseret og de fleste vælger disse lofter som hvidpigmenteret, da dette giver et lysere loft og bidrager med et mere moderne look til boligen. Stållofter bruges ofte i erhvervsbyggerier. Loftet monteres ofte med et skinnesystem – og bruges f.eks. til sænkning af det eksisterende loft.

Her har Kvadrat Byg opsat nyt troldtekt loft