Privat

Få en lokal kvalitetsbevidst tømrermester fra det vestjyske

Kvadrat Byg laver tømrerarbejde i høj kvalitet i Varde, Esbjerg og i det vestjyske. Fra nybyggeri af villaer, huse og sommerhuse til tilbygninger, tage, gulve, lofter, vinduer, døre, efterisolering og andre tømrer opgaver.

Skal du have nyt køkken eller badeværelse, så laver vi også det og vi kan klare mere en blot tømrerarbejdet. Vi samarbejder nemlig med både VVS-installatører, elektrikere, murere og arkitekter, og kan derfor også levere totalentreprisen.

Michael Christensen, tømrermester hos Kvadratbyg

Husbyggeri

Kvadrat Byg leverer totalentreprisen på dit nye hus eller villa. Vi leverer tømrerarbejdet og samarbejder med VVS’ere, elektrikere, murere og arkitekter til de øvrige opgaver.

Vi bygger dit nye hus >>

 

Tilbygning og ombygning

Vores krav til huset og boligen ændrer sig løbende, og der opstår behov for tilbygning og ombygning af de eksisterende rammer. Nyt køkken, nye rum og værelser, ny carport eller noget helt andet? Kvadrat Byg hjælper dig med alt fra ansøgning om byggetilladelsen til godt håndværkerarbejde.

Vi laver tilbygning og ombygninger >>

 

Tag

Trænger dit hus til nyt tag eller skal taget renoveres? Tag Kvadrat Byg med på råd og få den bedste tagløsning til dit hus. Der kan også være penge at spare på 
varmeregningen, når du gør noget ved taget på dit hus.

Vi ordner taget på dit hus >>

 

Gulve og lofter

Gulve og lofter har stor betydning for husets indre miljø og er med til at skabe rammerne indendørs. Kvadrat Byg lægger alle slags gulve, vi renoverer gamle planke gulve og sætter lofter op. Vi har fokus på krav til akustik/lyd og brandhæmmende materialer.

Vi laver nyt gulv og loft i din bolig >>

 

Vinduer og døre

Nye vinduer og døre giver lys, god energi og velvære til dit hus. Samtidig er det en væsentlig del af det visuelle udtryk. Skal dine nye vinduer og døre være i træ, plast eller andre materialer? Tag Kvadrat Byg med på råd, så du får den bedste løsning.

Vi sætter nye vinduer og døre i dit hus >>

 

Efterisolering

Spar penge på varmeregningen. Laver du efterisolering i dit hus sparer du penge på varmeregningen, og udgifterne til efterisolering er tjent ind på få år. Efterisoler lofter, vægge og gulve - og få tilskud til Kvadrat Bygs arbejde med BoligJobordningen i 2016 og 2017. 

Vi laver efterisolering i din bolig >>

 

Andre tømrer opgaver

Kvadrat Byg udfører alle former for tømrerarbejde, også de små opgaver. Et bræt der skal skiftes, en dør der binder eller det nye plankeværk.

Læs mere om det vi også laver >>

 

Få op til 18.700 kr. i tilskud med Håndværkerfradraget

Den populære BoligJobordning – i daglig tale kaldet ”Håndværkerfradraget” – kan du også gøre brug af i 2020. Du kan få op til 18.700 kr. i tilskud til vores arbejde. BoligJobordningen forsætter nemlig i en ”grønnere” udgave, hvor der gives tilskud til arbejdslønnen til energiforbedringer og klimatilpasninger i boligen og tilskud til arbejdslønnen på andre serviceydelser.

Tilskuddet fordeler sig således:

 1. I 2020 kan du få 12.500 kr. i fradrag pr. person pr. år til arbejdsløn til håndværksydelser til udvalgte energiforbedringer og/eller klimatilpasning.
 2. I 2020 kan du få 6.200 kr. i fradrag pr. person pr. år for arbejdsløn til andre serviceydelser
  • Er I flere personer i husstanden, som har delt udgifterne til et udført arbejde, kan i hver især få fradrag for den del, som I har betalt
  • Er I ægtefæller og samlevende - med fælles økonomi - kan I dele fradraget, som de har lyst også selvom den ene har betalt hele regningen
  • Børn over 18 år i en husstand kan også få fradrag. De skal dog have betalt et beløb svarende til fradraget

   Vær opmærksom på, at det kun er arbejdslønnen, du kan få fradrag for.

Læs mere om BoligJobordningen >>