Vinduer og døre

Skal vinduer og døre være i træ, træ/alu, plast eller aluminium?

Husets vinduer og døre er en væsentlig del af bygningens udvendige udtryk. Det gælder på såvel helårshuse, sommerhuse som erhvervsbyggerier. Samtidig er glasarealerne i vinduer og døre med til at skabe naturligt lys i hjemmet og giver ligeledesss gratis varme, når solen skinner. Der er altså både funktionelle – men også økonomiske og energibesparende incitamenter, når der skal tænkes nye vinduer og døre.

Vi måler op, leverer og monterer

Kvadrat Byg hjælper dig fra opmåling til bestilling, levering og montering af dine nye vinduer og døre. Det er vigtigt at der måles korrekt op, så vinduer og døre bliver bestilt i de korrekte mål. Ellers passer de ikke i ”hullerne”, når de bliver leveret. Kvadrat Byg er med hele vejen – og sørger for at slutresultatet bliver godt og som aftalt.

Kvadrat Byg har monteret nye ovenlys vinduer i køkken

Spar på energien og varmeregningen

Dine nye vinduer og døre leveres også i super lavenergi udgaver, så du faktisk kan tjene noget af udgiften ind igen på varmeregningen. Vælger du en energirigtig løsning til dine vinduer og døre, så kan du også få tilskud til vores arbejde via BoligJobordning. Op til 18.700 kr.!

Få op til 18.700 kr. i tilskud med BoligJobordningen til dit nye tag

Den populære BoligJobordning – i daglig tale kaldet ”Håndværkerfradraget” – kan du også gøre brug af i 2020. Du kan få op til 18.700 kr. i tilskud til vores arbejde. BoligJobordningen forsætter nemlig i en ”grønnere” udgave, hvor der gives tilskud til arbejdslønnen til energiforbedringer og klimatilpasninger i boligen og tilskud til arbejdslønnen på andre serviceydelser.

Kontakt Kvadrat Byg og hør mere om mulighederne og læs mere om BoligJobordningen her >>>