Vision

Vision og mål

Hos Kvadrat Byg har vi hele tiden fokus på at styrke kvaliteten i vores arbejde, så vi altid leverer det bedste tømrerarbejde. Det er helt fra de konstruktionsmæssige detaljer i tømrerarbejdet til valg af og forståelse for byggematerialernes betydning. På den måde har vi et solidt grundlag for at skabe kvalitet hele vejen igennem byggeprojektet.

Michael Christensen, indehaver af Kvadrat Byg på Alslevvej 40, 6715 Esbjerg N

Vi vil have tilfredse kunder

Vores erfaringer med og faglige stolthed for tømrerfaget gør, at vi altid arbejder på at levere den perfekte løsning til vores kunder ud fra den indgåede aftale. Vi har et klart mål om, at du som kunde får indfriet dine forventninger. Vi lever af tilfredse kunder!

Vi holder det vi lover dig!

En god dialog er starten på et godt samarbejde. Derfor aftaler vi altid på forhånd om vi "bare skal gå i gang" eller om du vil have et overslag eller et tilbud på opgaven. 

Samarbejdet og kommunikationen med dig som kunde er afgørende for et godt resultat, så derfor er vi løbende i dialog med dig, efterhånden som arbejdet skrider frem. Vi overholder aftaler, betingelser og leveringstider, så du som kunde kan sige: Flot arbejde!