Velkommen til KvadratByg på Fanø!

For at kunne yde den bedste og mest stabile service til vores mange lokale og loyale kunder, har vi oprettet en afdeling af KvadratByg på Fanø.

Du finder os på Rindbyvej 8 og holdet består af vores to erfarne medarbejdere Jesper Christensen og tømrersvend Peter Busk Jørgensen samt en lærling.

Med mange års erfaring inden for tømrerfaget kan du være helt sikker på, at dine projekter er i kompetente hænder.

Vi er klar til at tackle alt fra mindre reparationer til omfattende byggeprojekter. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

Vi tilbyder kvalitetshåndværk og varige løsninger, der kan opfylde netop dine behov.

Tag kontakt til os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at realisere dit næste projekt på Fanø.

TLF. 5080 0015

Mail jesper@kvadratbyg.dk

Skitser og materialevalg

Alle mennesker er forskellige og det er billedet af deres drømmehus også. Derfor starter vi altid med et indledende møde, hvor vi skitserer jeres drømme, behov og ønsker til det nye hus. Så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til jer.

Tegning og plantegning

Vi samarbejder med dygtige arkitekter/konstruktører, som er klar til at omforme dine tanker og ideer, blandet med vores byggeerfaring og store viden om materialer, til plantegning af dit drømmehus.

Udførelse efter aftale

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed. Vi bygger individuelle huse af højeste byggefaglige standard. Til den aftalte tid og pris, naturligvis.

Nyt hus

At bygge nyt hus er en stor beslutning, en stor begivenhed og en stor investering - det er vi klar over. Derfor får I også med os, et byggefirma der er yderst engageret i projektet og som tager dig/jer seriøst.

Bliv inspireret

Se tidligere projekter

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit kommende byggeprojekt.

Kontakt os i dag.