Fra tanke til færdigt projekt

Sådan bygger vi på godt håndværk

Drømmer du om at bygge selv? Og går du op i godt håndværk og sublim kvalitet, så er du havnet det helt rette sted.

Vi har mange års erfaring i husbyggeri og vi ved hvad der skal til for at bygge et hus, som du kan være glad for at bo i – mange år frem.

Når du bygger nyt hus sammen med os, kan du være sikker på at både leveringsdatoen og dit boligbudget holder. Alle boligprojekter er individuelle og derfor gør vi meget ud af at tilrettelægge vores samarbejde efter dine behov og ønsker, sammensat vores store erfaring og ekspertise. Vi bygger unikke hjem, ikke typehuse. Det betyder også at vi går op i at finde de rette kvalitetsmaterialer der passer til netop dit drømmeprojekt, så du får præcis det udtryk, du drømmer om.

Din tryghed er alfa og omega for os, derfor gør vi alt i vores magt for, at du skal føle dig tryg og sikker. Gennem hele forløbet sørger vi for at have en åben, ærlig og tillidsfuld dialog med dig som bygherre – lige fra første byggemøde til du står med et færdigt indflytningsklart hus, som du kan glæde dig over.

Skitser og materialevalg

Alle mennesker er forskellige og det er billedet af deres drømmehus også. Derfor starter vi altid med et indledende møde, hvor vi skitserer jeres drømme, behov og ønsker til det nye hus. Så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til jer.

Tegning og plantegning

Vi samarbejder med dygtige arkitekter/konstruktører, som er klar til at omforme dine tanker og ideer, blandet med vores byggeerfaring og store viden om materialer, til plantegning af dit drømmehus.

Udførelse efter aftale

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed. Vi bygger individuelle huse af højeste byggefaglige standard. Til den aftalte tid og pris, naturligvis.

Nyt hus

At bygge nyt hus er en stor beslutning, en stor begivenhed og en stor investering - det er vi klar over. Derfor får I også med os, et byggefirma der er yderst engageret i projektet og som tager dig/jer seriøst.

Bliv inspireret

Se tidligere projekter

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit kommende byggeprojekt.

Kontakt os i dag.