Dit nye gulv og loft skaber husets indvendige rammer

Vi sørger for flotte og holdbare løsninger.

Gulve og lofter har stor betydning for husets indre miljø og er med til at skabe rammerne indendørs. Kvadrat Byg lægger alle slags gulve, vi renoverer også de gamle planke gulve og sætter lofter op. Vi har fokus på krav til akustik/lyd og brandhæmmende materialer.

Gulve

Vi er specialister i trægulve, og leverer og monterer også gerne gulvbelægning til hele huset, fra laminatgulve til parketgulve og plankegulve. Vi leverer også linoleums- og flise gulve. Har du et gammelt hus med eksisterende plankegulv, kan det ofte svare sig at renovere det eksisterende gulv.

Lofter

Gipsplader er det moderne valg og giver flotte, glatte lofter. Der kan også vælges akustiklofter, som har en lydisolerende egenskab, og derfor er meget egnede til lydisolering af eksisterende konstruktioner. Troldtekt lofter giver god akustik, er sundt for indeklimaet og er effektiv mod brandsikring. Rustik loftet kender de fleste, det er loftet som sidder i de flest boliger bygget i 80’erne og op i 90’erne, som består af en masse profilbrædder som er samlet med fer og not. I de senere år er disse lofter blevet moderniseret og de fleste vælger disse lofter som hvidpigmenteret, da dette giver et lysere loft og bidrager med et mere moderne look til boligen. Stållofter bruges ofte i erhvervsbyggerier. Loftet monteres ofte med et skinnesystem – og bruges f.eks. til sænkning af det eksisterende loft.

Vi har den nødvendige erfaring til at løfte opgaven

Et nyt gulv eller loft kan gøre underværker, når boligen skal friskes op. Vi hjælper med at finde de rette kvalitetsmaterialer så du får en løsning der holder i mange år.

Kontakt os på tlf. 30 22 00 14 og lad os tage en snak om dine muligheder.

Bliv inspireret

Se tidligere projekter

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit kommende byggeprojekt.

Kontakt os i dag.