Skal du bygge til? Eller bygge om?

Sådan bygger vi på godt håndværk

Vores krav til huset og boligen ændrer sig løbende, og der opstår behov for tilbygning og ombygning af de eksisterende rammer. Kvadrat Byg er din lokale tømrermester i Esbjerg og Varde, som hjælper dig fra start til slut med din ombygning eller nye tilbygning.

Vi kan hjælpe dig med overvejelserne om, hvordan ombygningen eller tilbygningen kan laves. Skal du lægge dig op ad den oprindelige byggestil eller skal det laves, så det tydeligt kan ses, at det er en tilføjelse til noget eksisterende? Vi kan også hjælpe dig med ansøgningen om byggetilladelse.

I ældre og gamle huse kan det ofte være sværere at ramme stilen, og helheden indbyder ikke altid til knopskydninger. Her kan løsningen være, at tilbygningen klart markerer sig som et nyt element, men også dette skal gøres med fornemmelse.

På de mange typehuse, som er bygget i Danmark fra 1960 til starten af 1980’erne, ofte med gule eller røde mursten og eternittag, er i stil og materialer bygget, så de er nemmere at modernisere, og det kan være en fordel, når der skal bygges om og til. Derfor kan man ofte med fordel vælge at give hele huset et nyt og tidssvarende ”look” og ikke lade sig begrænse af de oprindelige rammer, når der bygges til.

Vi rådgiver til indretning og placering af din nye tilbygning eller ombygning

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed. Vi rådgiver gerne om fra arkitektoniske og byggetekniske spørgsmål til økonomi, budget og byggetilladelser.

Kontakt os på tlf. 30 22 00 14 og lad os tage en snak om dine muligheder.

Bliv inspireret

Se tidligere projekter

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit kommende byggeprojekt.

Kontakt os i dag.